Nijmegen

Speel The City Escape in Nijmegen en red de inwoners van de watersnoodsramp.

Startpunt

Kronenburgerpark – Parkweg 7
6511 AW  Nijmegen

Taal

Nederlands

Players

2-4 personen
per team

Prijs

29,95 euro
per team

The City Escape Nijmegen

Onze tevreden escapers

Zij gingen je voor in Nijmegen

"Een verrassend leuke stadstour! Je wandelt een afwisselende route door het stadscentrum, langs veel historische plekken. We hebben Nijmegen nog beter leren kennen, aan de hand van de originele vragen/opdrachten (van makkelijk tot echte uitdaging). Leuke vormgeving ook! Tip: gebruik geen al te oude smartphone (met klein scherm)."
Elise en Toine
4 september 2022
"Hele leuke middag gehad met deze tour! Zeker een aanrader als je er even lekker tussenuit wil of de stad (nóg) beter wil leren kennen. En ook leuk dat er tussendoor tijd was voor een lekker borreltje op het terras!"
Judith de Jong
18 oktober 2022​​

Ontrafel de geheimen van Nijmegen

Weten jullie de inwoners van Nijmegen te redden?

Nijmegen The City Escape

Veelgestelde vragen

In Nijmegen start de tour in het Kronenburgerpark. Dit is 10 minuutjes lopen vanaf het station. Parkeergelegenheid is er bij P2 Oude Stad. 

Ja! Omdat de puzzels interactief zijn zal je bijvoorbeeld items moeten slepen en combineren op je scherm. Geen zorgen, dit wordt allemaal uitgelegd in de tutorial. Wel is het mooi meegenomen als minstens één teamlid goed overweg kan met een telefoon. 

Bij een raadsel heb je altijd de mogelijkheid tot het krijgen van een hint en het juiste antwoord. De tijd die jullie hiervoor gebruiken wordt toegevoegd aan jullie eindtijd, zo houden we een eerlijk klassement! Kom je er dus even niet uit? No worries! Op deze manier kun je altijd door naar het volgende punt.

De tour in Nijmegen is ongeveer 3,5 kilometer lopen.  

Nee. Jullie ontvangen een unieke code en deze code kunnen jullie in de app invullen wanneer jullie van plan zijn om te starten.