Eindhoven

Speel The City Escape in Eindhoven en ontdek het raadsel van de familie Philips.

Startpunt

Effenaar – Dommelstraat 
5611CK Eindhoven

Taal

Nederlands

Players

2-4 personen
per team

Prijs

29,95 euro
per team

The City Escape - Eindhoven

Onze tevreden escapers

Zij gingen je voor in Eindhoven

"Wat een leuke manier om door Eindhoven te lopen. Het bleef van begin tot einde boeiend en spannend. Goede puzzels niet al te makkelijk en leuke opdrachten. Kortom zeker een aanrader."
Paul & Bernadette
30 mei 2022
"Geweldig leuk! Goede app die zoveel meer is dan alleen de route. Puzzels waren niet tegelijk maar wel uitdagend. Perfect!"
Nora Faber​
19 maart 2022​​

Ontrafel de geheimen van Eindhoven

Het ontstaan van een wereldstad gaat niet zonder slag of stoot.
Weten jullie het mysterie te ontrafelen?

Veelgestelde vragen

In Eindhoven start de tour bij de Effenaar. Dit is 3 minuten lopen vanaf het station. Parkeergelegenheid is tegenover het station!

Ja! Omdat de puzzels interactief zijn zal je bijvoorbeeld items moeten slepen en combineren op je scherm. Geen zorgen, dit wordt allemaal uitgelegd in de tutorial. Wel is het mooi meegenomen als minstens één teamlid goed overweg kan met een telefoon. 

Bij een raadsel heb je altijd de mogelijkheid tot het krijgen van een hint en het juiste antwoord. De tijd die jullie hiervoor gebruiken wordt toegevoegd aan jullie eindtijd, zo houden we een eerlijk klassement! Kom je er dus even niet uit? No worries! Op deze manier kun je altijd door naar het volgende punt.

De tour in Eindhoven is ongeveer 3,5 kilometer lopen. De tour leidt je in en rondom de binnenstad. 

Nee. Jullie ontvangen een unieke code en deze code kunnen jullie in de app invullen wanneer jullie van plan zijn om te starten.